ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Σουβλατζίδικα Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση σουβλατζίδικων
παραδοσιακά στέκια

Γευστικόν

To Γευστικόν δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στην έννοια του Ψητοπωλείου-Εστιατορίου και του ελληνικού παραδοσιακού γρήγορου φαγητού...

To Γευστικόν δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στην έννοια του Ψητοπωλείου-Εστιατορίου και του ελληνικού παραδοσιακού γρήγορου φαγητού. Ένας χώρος με προσωπικότητα και φινέτσα που πληρεί τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ και με έγκριση ISO 22000 και ISO 9001 από την παρασκευή του φαγητού μέχρι και την διάθεσή του σε εσάς. Η επένδυση σε εξοπλισμό αλλά κι εκπαίδευση του προσωπικού σε συνδυασμό με την γευσιγνωσία που διαθέτουμε δημιουργεί νέα πρότυπα στην ελληνική αγορά.

Σήμερα το Γευστικόν , λειτουργεί σε ένα χώρο με προσωπικότητα και φινέτσα που πληρεί τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
Έχοντας πάντα ως στόχο, την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και την παροχή σταθερά ποιοτικών και γευστικών προϊόντων, το Γευστικόν έχει προχωρήσει από το 2007 στην εφαρμογή και την πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 και Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, από την επιλογή και παραλαβή Ά υλών, την παρασκευή του φαγητού μέχρι και την τελική διάθεσή του σε εσάς.

Η επένδυση σε εξοπλισμό αλλά και στην εκπαίδευση του προσωπικού, σε συνδυασμό με την γευσιγνωσία που διαθέτουμε δημιουργεί νέα πρότυπα στην ελληνική αγορά. Πιστεύοντας ότι ο περιβάλλον χώρος είναι πολύ σημαντικός για την απόλαυση ενός καλού γεύματος, δώσαμε βάση στη διακόσμηση και στη μουσική επιμέλεια ώστε να ικανοποιούνται και οι πλέον απαιτητικοί πελάτες μας.

Καλή σας απόλαυση...


 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες